Home
Catalogus

de Uitgeverij
Contact
Links & Informatie


 

Islamitisch financieren
tussen principes en realiteit >
Bestelvoorwaarden

Sonsbeek Publishers respecteert uw privacy en zorgt ervoor dat uw persoonlijke gegevens strikt vertrouwelijk blijven. Alle gegevens die door Sonsbeek Publishers worden verzameld, zullen strikt vertrouwelijk bewaard worden en zullen niet worden uitgeleend, verhuurd of verkocht, noch op een of andere manier openbaar worden gemaakt. De informatie die u aan Sonsbeek Publishers geeft, zal met de grootst mogelijke zorg behandeld worden. Sonsbeek Publishers stelt uw persoonlijke gegevens op geen enkele manier beschikbaar aan derden.
 We gebruiken uw IP-adres voor de verwerking van eventuele problemen met onze server en voor de administratie van onze site-activiteiten. Het IP-adres wordt tevens gebruikt om bezoekers te herkennen.

Deze site bevat links naar andere sites en naar sites van (business) partners die niet tot Sonsbeek Publishers behoren. Wij zijn niet aansprakelijk voor de privacy praktijken noch de inhoud van die sites. Sonsbeek Publishers gebruikt beveiligingstechnieken om verlies, verminking of enige andere aantasting van informatie te voorkomen. Sonsbeek Publishers zal naar aanleiding van een verzoek elke bezoeker (en zijn of haar persoonlijke gegevens) uit haar webdatabase verwijderen. Stuur hiervoor een e-mail met een afmeldingsverzoek onder vermelding van volledige naam en adresgegevens naar: .

Veiligheid van betalingen via internet:
De betaling vindt plaats in een beveiligde omgeving, waar de berichtenstroom zo wordt gecodeerd, dat deze niet door derden te achterhalen is. Indien u nog vragen heeft over deze privacy verklaring of over deze site, neemt u dan contact met ons op: .
 
yabancı film red pepeper biber hapı fx15 biber hapı film izle video